Σύνδεση

Προπονητική και Μαγειρική

Οι σπουδαστές της προπονητικής έπαιξαν μπάσκετ με σκοπό να χάσουν συγκεκριμένο αριθμό θερμίδων και οι σπουδαστές της μαγερικής τις αναπλήρωσαν με την προετοιμάσια συγκεκριμένου μενού.

Προπονητική και μαγειρική. . Ένα πείραμα όπου μια ομάδα σπουδαστών της προπονητικής έπαιξαν μπάσκετ για μία ώρα και 20 λεπτά και καταναλωσαν ένα μεγάλο αριθμό θερμίδων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. . Από την άλλη πλευρά οι σπουδαστές της μαγειρικής προετοίμασαν ένα γεύμα για τους προπονητές με στόχο να αναπληρωσουν την χαμένη ενέργεια τους. Όλη η διαδικασία σχεδιάστηκε από τον καθηγητή της προπονητικής κο Βασίλη Σταύρου, τον καθηγητή της μαγειρικής κο Ηλία Μπαρέκα και με τη διαιτολόγο - διατροφολογο κα Μπαλαμωτη Άννα.. Και πάνω από όλα ήταν μια διασκεδαστικη εμπειρία για όλους μας. Μία πολύ έξυπνη και αρμονική συνύπαρξη της προπονητικής και της μαγειρικής με στόχο την κατανόηση του πως η διατροφή είναι πολύ σημαντική παράμετρος στον αθλητισμό και βέβαια πως αυτό επιτυγχάνεται.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 29 Μαΐου 2015 12:05
επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Επιλέξτε το newletter που σας ενδιαφέρει:Επικοινωνία

Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 211

Πόλη Λάρισα

Τηλέφωνο 2410 579 565-7

Fax 2410 579 567

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top of Page