Σύνδεση

Φιλοσοφία

filosofiaΠαράγουμε νέες  ιδέες.

Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Η σωστά οργανωμένη εκπαίδευση αποτελεί πηγή γνώσης και καινοτομίας.
Επιδιώκουμε η εκπαίδευση που παρέχουμε να συμβάλλει στην προσωπική  ανάπτυξη των εκπαιδευόμενων μας, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους  και των δεξιοτήτων συνεργασίας, στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού τους πνεύματος και τελικά στην ίδια την επιχειρηματικότητα. Η επιχειρηματικότητα είναι παράγοντας για τη  πρόοδο, την κοινωνική και την οικονομική. Όμως χρειάζεται υποστήριξη.
Όπως χρειάζεται και  νέες ιδέες και νέες γνώσεις.

Η σωστά οργανωμένη εκπαίδευση είναι η δική μας, σταθερή, επιδίωξη.
Βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία μας, στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, σ’ ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης, στον προσανατολισμό μας σε σύγχρονες ειδικότητες, στις  συνεργασίες με δυναμικές επιχειρήσεις τοπικά αλλά και στο εξωτερικό. Εμείς στην  «ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ» υιοθετούμε την καινοτομία  για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας και να ανταποκριθούμε  στις απαιτήσεις του μέλλοντος παράγοντας νέες ιδέες και νέες γνώσεις.

Υλοποιούμε ότι ονειρεύεστε

«Μια εκπαιδευτική μονάδα ευέλικτη οργανωτικά, εξωστρεφής, αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο για το έργο της αλλά και το εργασιακό της ήθος, με  πολλές επιτυχημένες διεθνείς συνεργασίες, με εμπειρία στη διαχείριση και υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης…»
Αυτό ήταν, όταν ξεκινήσαμε, το όνειρό μας.
Αυτό είναι σήμερα η «ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ» .
Μια αξιόπιστη δύναμη στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Με πετυχημένη ιστορία αλλά και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.

 

 

Για κάθε  εργαζόμενο, άνεργο,  επιχειρηματίας ή στέλεχος, η κατάρτιση αποτελεί εργαλείο απόκτησης γνώσης και δεξιοτήτων. Η  «ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ» έχει και τη γνώση, την εμπειρία, την οργάνωση, τις  κατάλληλες επιχειρηματικές συνεργασίες, τη δυνατότητα τελικά να του εξασφαλίσει την επαγγελματική κατάρτιση που θα συμβάλλει ώστε και το δικό του όνειρο να βγει αληθινό.

Καινοτομούμε

Η παγκοσμιοποίηση, η κινητικότητα των εργαζομένων, οι νέες ειδικότητες που διαμορφώνονται με την εισαγωγή της τεχνολογίας αλλάζουν το  εργασιακό τοπίο.
Eμείς στην «ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ» δεν θέλουμε να ήμαστε θεατές των εξελίξεων στην σύγχρονη πραγματικότητα.
Αλλάζουμε. Γινόμαστε  καινοτόμοι. Εφαρμόζοντας νέες ιδέες στην εκπαίδευση και στην οργάνωση μας.
Αντιμετωπίζοντας τις εξελίξεις με νέες γνώσεις και πρωτοβουλίες.

  • Καινοτομούμε με τις νέες μας εγκαταστάσεις που μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε με άνεση όλες τις ειδικότητες και εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης
  • Καινοτομούμε, επιλέγοντας ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις νέες κοινωνικές ανάγκες. Προσαρμοζόμαστε στις μεταβολές του εργασιακού περιβάλλοντος. Προσανατολιζόμαστε στις απαιτήσεις του μέλλοντος.
  • Καινοτομούμε, αλλάζοντας το μαθησιακό μοντέλο για να υποστηρίξουμε  τη συνεργασία, να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη  και την αυτοπεποίθηση, να ενθαρρύνουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και  την επιχειρηματικότητα.
επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Επιλέξτε το newletter που σας ενδιαφέρει:Επικοινωνία

Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 211

Πόλη Λάρισα

Τηλέφωνο 2410 579 565-7

Fax 2410 579 567

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top of Page