Σύνδεση

Σεμινάρια Εργαζομένων

Τα σεμινάρια εργαζομένων απευθύνονται σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερα από 25 άτομα, όπου μέσου των προγραμμάτων του ΛΑΕΚ μπορούν να παρακολουθήσουν κατάρτιση 40 ωρών με 5 Ευρώ επιδότηση την ώρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΛΑΕΚ 1-25)

Κάθε μορφής πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις μέχρι 25 ατόμων μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τον ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα το Λογαριασμό ΛΑΕΚ. Στα προγράμματα αυτά μπορεί να καταρτιστούν οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ εργαζόμενοι σε μικρές επιχειρήσεις και υποβάλλονται από φορείς εκπροσώπησης εργοδοτών και εργαζομένων.

Τι είναι το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-25;

Τα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-25 είναι προγράμματα επιδότησης κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις μέχρι 25 ατόμων και υποβάλλονται από φορείς εκπροσώπησης εργοδοτών και εργαζομένων σε συνεργασία με πιστοποιημένα κέντρα δια βίου Μάθησης 2.  

Aν είσαι εργαζόμενος σε επιχείρηση που απασχολεί λιγότερα από 25 άτομα μπορείς να συμμετάσχεις σε πρόγραμμα κατάρτισης της αρεσκείας σου διάρκειας 40 ωρών με επιδότηση 200 € (5€/ώρα).

Newsletter

Επιλέξτε το newletter που σας ενδιαφέρει:Επικοινωνία

Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 211

Πόλη Λάρισα

Τηλέφωνο 2410 579 565-7

Fax 2410 579 567

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top of Page