Σύνδεση

Παροχές

Κρατικές Υποτροφίες

Το ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ συμμετέχει στα προγράμματα υποτροφιών του Υπουργείου Παιδείας (Voucher). Όταν ανακοινώνονται ημερομηνίες υποβολής από τον κρατικό φορέα οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και να διεκδικήσουν επιδότηση διδάκτρων, αφού καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αναβολή στράτευσης

Όλοι οι άρρενες φοιτητές μας θα μπορούν να έχουν αναβολή στράτευσης.

Πρόσθετες Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Η ένταξη στην αγορά εργασίας αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους κάθε ατόμου και δη φοιτητή. Το ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΚΗ, φροντίζει ώστε οι εκπαιδευόμενοι του να εισέλθουν σ' αυτήν, παρέχοντας τους όσο το δυνατόν περισσότερα προσόντα, ικανότητες και γνώσεις πάνω στην ειδικότητα τους, μέσα από:

  • Εξειδικευμένα σεμινάρια, στα οποία διδάσκουν αναγνωρισμένοι διεθνώς επιστήμονες και ειδικοί 
  • Συνέδρια
  • Ημερίδες
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις
  • Εκθέσεις
  • Έρευνες των σπουδαστών 

 

Φοιτητική κάρτα

Όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές μας θα έχουν την δική τους φοιτητική κάρτα η οποία θα τους προσφέρει εκπτώσεις σε μετακινήσεις, αγορά βιβλίων και γραφικών υλών αλλά και σε αγορές διατροφικών και άλλων καταναλωτικών αγαθών.

Τράπεζα αίματος

Η ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ καθιερώνει μια ημέρα αιμοδοσίας  δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δική μας κοινωνική ευθύνη απέναντι στους άλλους συνανθρώπους μας αλλά παράλληλα δημιουργεί κοινωνικές ευαισθησίες και νέα θεμέλια στην αυριανή μας κοινωνία όπου ο κάθε πολίτης θα έχει την απαιτουμένη "κοινωνική συνείδηση του προσφέρω". Όραμα μας είναι ένας νέος ελληνικός κοινωνικός πολιτισμός όπου όλοι μας θα πρέπει να δίνουμε αυτό που χρειάζεται χωρίς επιβολές και στρατεύσεις της τελευταίας στιγμής. Απλά θέλουμε να αναδείξουμε την ομορφιά και την ικανοποίηση του "δίνω". Ίσως όλοι μας κάποια στιγμή να χρειαστούμε αυτό το δώρο ζωής.

Μάθηση και Εργασία στην Ευρώπη

Οι φοιτητές μας θα έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν για μαθησιακούς αλλά και για εργασιακούς σκοπούς σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την χρήση των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης  όπως Erasmus+, Ploteus, Euroguidance, EURAXESS, EURES, ENIC-NARIC αλλά και προγράμματα εθελοντικής εργασίας που χρηματοδοτούνται από άλλα προγράμματα της Ε.Ε.

 Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών 

Προκειμένου οι φοιτητές μας να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε καταστάσεις και γεγονότα έκτατης ανάγκης, το ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές του, ανεξαρτήτως ειδικότητας, να παρακολουθήσουν πιστοποιημένο και εξειδικευμένο σεμινάριο στη παροχή Πρώτων Βοηθειών.

 

επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Επιλέξτε το newletter που σας ενδιαφέρει:Επικοινωνία

Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 211

Πόλη Λάρισα

Τηλέφωνο 2410 579 565-7

Fax 2410 579 567

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top of Page