Σύνδεση

Europass

Όλοι οι φοιτητές μας θα αποκτήσουν το δικό τους EUROPASS το όποιο θα περιλαμβάνει 2 έγγραφα ανοιχτής πρόσβασης αλλά και ζωτικής σημασίας για την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία:

  • το βιογραφικό σημείωμα σας παρέχει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τις δεξιότητες και τα προσόντα σας με τρόπο σαφή και αποτελεσματικό Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας βιογραφικό σημείωμα Europass σε απευθείας σύνδεση, χρησιμοποιώντας τον οδηγό ή μεταφορτώνοντας το έντυπο, τα παραδείγματα και τις οδηγίες.
  • το διαβατήριο γλωσσών είναι ένα εργαλείο αυτό-αξιολόγησης γλωσσικών δεξιοτήτων και προσόντων Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας διαβατήριο γλωσσών Europass σε απευθείας σύνδεση, χρησιμοποιώντας τον οδηγό ή μεταφορτώνοντας το έντυπο, τα παραδείγματα και τις οδηγίες.

Παράλληλα κάθε φοιτητής μας θα αποκτήσει και το δικό του Ευρωπαϊκό διαβατήριο δεξιοτήτων το οποίο θα του επιτρέπει να μπορεί εύκολα και έγκυρα να αποδεικνύει το επαγγελματικό του προφίλ με έναν τρόπο που είναι αναγνωρίσιμος σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 europass

 

 

PDF icon3

 

Δείτε ένα παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος

 

PDF icon3

 

Δείτε ένα παράδειγμα διαβατηρίου γλωσσών

επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Επιλέξτε το newletter που σας ενδιαφέρει:Επικοινωνία

Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 211

Πόλη Λάρισα

Τηλέφωνο 2410 579 565-7

Fax 2410 579 567

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top of Page